Donatie

Donaties

Hoe kunt u een vriend worden van onze stichting en molen?

Voor het in stand houden van de molen, het plegen van onderhoud en het realiseren van de noodzakelijke aanpassingen, zijn financiële bijdragen van groot belang.

Elke bijdrage groot of klein, eenmalig of periodiek stellen we zeer op prijs. Daarom is er de mogelijkheid om het werk van de stichting te ondersteunen door  “Vriend” van de Kekerdomse molen “de Duffelt” te worden.

“Vriend” van de Kekerdomse molen “de Duffelt” kan men worden door een eenmalig bedrag of een jaarlijks bedrag middels een machtiging aan ons te doneren.

Overbodig om te vermelden is het feit dat donaties/giften aan een ANBI-stichting aftrekbaar zijn voor de belasting zonder dat u aan een drempel hoeft te voldoen. Wij als stichting zijn vrijgesteld van erf- en schenkbelasting.


Alle bijdragen worden voor 100% gebruikt om onze molen nog jaren in stand te houden en bij evenementen of feestdagen draaiende te houden. Onze molenaars en vrijwilligers doen uit liefde voor de molen hun werk aan de molen geheel kosteloos en door uw financiële bijdrage, kan dit zo blijven. Zo blijft onze molen een in het oog springend monument dat “de tand des tijds” kan blijven doorstaan.


Mocht u ons als stichting een warm hart toe dragen en onze molen willen ondersteunen maar u wilt nog nadere informatie, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via de mail info@molendeduffelt.nlNamens ons én de molen alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage.